Ervaringen

Niets is zo fijn als ouders hun ervaringen delen. Wil je ook je ervaring delen? Ik zou het super vinden als je op deze pagina een reactie achterlaat!

4 gedachten over “Ervaringen

 1. Debora

  Mijn dochter heeft het zo naar haar zin als ze weer naar Jacqueline mag! Vooral het spelen met de lieve poezen vindt ze schitterend en het helpen met de baby’s! Jaqueline is ontzettend lief en doet veel leuke dingen met haar!

  Dank je wel hoor!!

 2. Simone

  Onze ervaring met Jaqueline is positief. Jaqueline is heel lief en geduldig met kinderen en is een zorgzame vrouw. Onze kleine Jake heeft het er daar volgens mij ook wel naar z’n zin. Als hij Jaqueline ziet gaat hij gelijk lachen en hij huilt ook weinig.

  Tot zover bedankt voor de goede zorgen want je kindje breng je niet zomaar bij iemand maar alleen bij de beste !!

 3. Arjan & Joziene

  Sinds Taeke 3 maanden is gaat hij naar Jacqueline, hij is nu bijna 21 maanden. Hij komt er altijd met veel plezier en wordt al enthousiast als we in de straat zijn. Het is rustig bij Jacqueline en de namen van haar poezen horen bij zijn eerste woordjes. Ze doet leuke, creatieve dingen met hem, maar hij krijgt ook de ruimte om zelfstandig te spelen en te ontdekken. Hij mag helpen bij de kleintjes en leert zo om te gaan met anderen.
  Voor ons als ouders is het ook erg prettig. Communicate is direct en makkelijk en Jacqueline (en Thomas) zijn flexibel en staan klaar in geval van nood. Speciale wensen zijn mogelijk, alles gaat in goed overleg.
  Jacqueline gaat gezellig met hem naar de speeltuin, of een stukje wandelen. Hij komt vrijwel iedere dag buiten wat wij ook erg prettig vinden.
  Kortom: Taeke heeft bij Jacqueline een veilig en vertrouwd tweede thuis. Wij kunnen haar aan iedereen aanraden.

 4. Wendy & Roeland

  Florian gaat sinds hij 3 maanden oud is voor 4 dagen per week naar Jacqueline, hij is nu 1 jaar. Vanaf het begin hebben we Florian met een goed gevoel bij Jacqueline achter gelaten. Florian heeft het overduidelijk naar zijn zin, hij is altijd vrolijk als we hem wegbrengen en hij haar weer ziet. Jacqueline zorgt goed voor hem, is geduldig, lief, stimuleert hem om dingen te leren, en bedenkt telkens weer leuke activiteiten. Wij zijn heel erg blij met haar! Bovendien is ze flexibel, en zorgt ze er echt voor dat je zorgeloos naar je werk kan. Een betrouwbare en liefdevolle gastouder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *